Wie zijn wij?

G. Dankers Administratie & Advies is een klein administratiekantoor in Beek en Donk. Vanwege de kleine omvang hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Door deze betrokkenheid zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze klanten en kunnen wij op tijd bijsturen als dit noodzakelijk is.

Oorspronkelijk ben ik mijn carrière begonnen als financieel medewerker bij een administratiekantoor. Gedurende een aantal jaren heb ik de administratie en fiscale aangiftes verzorgd van MKB bedrijven uit diverse branches.

Nu, inmiddels al ruim 20 jaar, ben ik werkzaam als hoofd administratie/controller. Daarnaast ben ik parttime ondernemer en heb ik inmiddels een kleine klantenkring van MKB bedrijven en starters waarvoor ik de complete administratie verzorg, of hun begeleid bij het opzetten en bijhouden van hun eigen administratie.

Op deze manier kunnen kleine bedrijven en starters, die zelf geen hoofd administratie of controller in dienst hebben, profiteren van mijn kennis en ervaring. Door gebruik te maken van mijn diensten zijn ze uiteindelijk goedkoper uit in vergelijking tot het compleet uitbesteden aan een accountantskantoor. Tevens zijn deze bedrijven meer betrokken bij hun eigen bedrijfsvoering en hebben tussentijds zicht op de financiële stand van zaken.